Detta är LO emot

Invandring – För att komma tillrätta med integrationen måste invandringen till Sverige kraftigt begränsas till en nivå där det finns möjlighet för invandrarna att anpassa sig till det svenska samhället. Dessutom ska flyktingpolitiken fokusera på att hjälpa så många som möjligt.

Brottslighet – Krafttag mot brottsligheten måste tas genom att Polis och rättsväsende ges större resurser att motverka och beivra brott. Dessutom ska straffen kraftigt skärpas för att stå i rimlig proportion till det begångna brottet.

Äldreomsorg – De äldre ges en trygg och värdig ålderdom genom att vården och omsorgen förbättras, maten får högre kvalitet och sociala aktiviteter erbjuds. Dessutom ska inte pension straffbeskattas.

Jodå, det är faktiskt sant. Ovanstående är nämligen SD:s politik och Transports ordförande säger att SD:s politik strider mot förbundets stadgar och tolv av fjorton LO-förbund förbjuder nu Sverigedemokrater att ha förtroendeuppdrag. Vad tycker LO:s medlemmar om detta tro? Vi får väl se 14 september!
Relaterat: DN kritiserar fackföreningarnas SD-mobbning.
Relaterat: LO-förbund portar Sverigedemokrater.
Relaterat: SD näst största parti inom LO.

Tug of War

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s